el millor sushiman del món

Jiro és un octogenari japonès tenaç, treballador, perfeccionista, com molts dels seus compatriotes. Però hi ha una cosa que fa a Jiro Ono una persona molt, molt especial. Ell és, sense cap dubte, el millor cuiner de sushi del món. Un autèntic Déu vivent al Japó on regenta un minúscul restaurant per a 10 persones i amb 3 estrelles Michelin.


El Sukibashi Jiro és com un petit temple budista on pot degustar el millor sushi del planeta de les mans d'un xef que porta més de 75 anys fent exactament el mateix, preparar amb les seves mans les peces de sushi que devoren a l'instant seus comensals. Tan simple i tan complicat alhora. Perfeccionar durant gairebé tres quarts de segle un dels plats més simples de la cuina internacional.

En Jiro tot aquesta mil·limetrat fins a l'últim detall: el millor arròs, que només els serveixen a ells, el peix més fresc que pot trobar-se en l'impressionant mercat de Tsukiji, el millor vinagre i uns aprenents que passen 10 anys aprenent del mestre. Menjar en el seu diminuta barra, o assistir a aquesta mena d'experiència extrasensorial costa entre 30.000 o 40.000 iens (entre 300 i 400 euros) per 20 exquisides peces de sushi. En Jiro no serveixen res més, només sushi, el millor sushi.

Comentaris

Contacte

トイアワセ